Tijd om weer eens te schrijven

Dag waarde lezer.

De vernieuwde website is online, maar dat had u al gezien. Dat wil zeggen, als u eerder op mijn website was.

Deze website is gemaakt door Linda van Zomeren. Ze maakte niet alleen de website maar wist me ook nog eens duidelijk te maken hoe een en ander werkt zodat ik hem zelf actueel kan houden. Prettig werken met haar. Dus als je nog iemand zoekt die voor een schappelijke prijs een website naar je eigen wensen maakt: www.lindavanzomeren.nl

Tijd om weer eens met enige regelmaat iets te schrijven over mijn werk. Zo nu en dan een foto van nieuw werk, zo nu en dan iets over exposities en zo nu en dan iets over het maken van het werk zelf. Zoals ik dat eerder in mijn weblog deed.

DSC_0950

Of ik nu ineens in hout werk? Welnee. daar ben ik ooit mee begonnen, maar dat doe ik eigenlijk zelden meer, iets in hout maken. Maar deze haas is gemaakt door Thijs Kwakernaak en ooit gingen we nog eens samen een wagentje maken. En daar ben ik nu mee bezig. het is een haas op een bootje en daar heb ik dan eer een wagen van gemaakt. Voor hen die vielen heet de wagen. Schrijf er een andere keer meer over, over het karakter van de hazen.

DSC_0948

Voor nu, veel plezier met het bekijken van de website, wie regelmatig de nieuwsbrief wil ontvangen kan dat zelf aangeven. ik ga er nog een mailtje over rondsturen, wil alleen berichten sturen aan mensen die daar prijs op stellen.

Groet, Henk Slomp